Sauna op maat Gent

Geniet van een sauna bij u thuis in Gent

Regelmatig een sauna nemen verhoogt de weerstand van het menselijk lichaam, zorgt voor een reiniging en verzorging van de huid en afvoer van de afvalstoffen. Het zorgt voor een daling: van de pijn bij spierpijn, stress, gewrichtspijnen, reuma, slapeloosheid. Verschillende wetenschappelijke studies hebben de gunstige invloeden van de sauna op het menselijk lichaam bewezen. Kies daarom een sauna op maat bij u thuis in Gent, u kan dan in alle rust en privacy genieten.

Sauna op maat van de klant

U wilt bij u thuis in Gent een sauna, maar wenst geen kant en klaar sauna? Dan zit u goed.
Sauna-Line bouwt uw sauna volledig op maat met kwaliteitsmaterialen, die voldoen aan de strengste veiligheidseisen betreffende: de hitte – vochtigheid – isolatie - ventilatie. Keuze uit verschillende houtsoorten.
U hebt een geschikte plaats, een hoek in een kelder of kamer, een terras of een tuinhuis… in principe kan een sauna overal geplaatst worden. Wij ontwerpen een sauna, op maat van de plaats en volledig ingericht naar uw wensen. Tot ons cliënteel behoren zowel particulieren als professionele instellingen.

Contacteer ons

Sauna-Line levert naast op maat gemaakte sauna’s ook saunakachels, sauna hout en alle toebehoren. Wij geven advies en service op maat van de klant, bezoek onze toonzaal in Kuurne, op slechts 45 km van Gent.

Nuttige links

www.sauna-line.be