Sauna op maat Ieper

Positieve effecten op het menselijk lichaam

Een sauna is de ideale manier om te ontspannen. Om gezond, actief en fit te blijven is de combinatie van gezonde voeding en het regelmatig nemen van een sauna ideaal. De therapeutische effecten van een sauna zijn al dikwijls bewezen in wetenschappelijke studies, zoals: een verbetering van het afweersysteem, een betere doorbloeding, een positieve invloed op het hart en bloeddruk, een betere evacuatie van afvalstoffen….
De moderne mens is meer bezig met zijn gezondheid en zijn lichaam, dit heeft ervoor gezorgd dat de sauna meer en meer geïntegreerd is in het dagelijkse leven.

Koop een sauna op maat

Bij Sauna-Line worden alle sauna’s volgens de regels van de kunst gebouwd met tal mogelijkheden voor uw sauna op maat. U hebt niet alleen de keuze uit verschillende houtsoorten maar u kan ook kiezen uit kachels, verlichtingen, glaswanden…
Wij verzorgen het ganse project van uw sauna in Ieper, van ontwerp met aangepaste afmetingen, fabricatie, plaatsing en installatie. Onze sauna’s worden hier in Kuurne gemaakt en dat zorgt voor hoge kwaliteit en een korte leveringstijd.

Maak kennis met onze sauna

Voor het beste advies, breng een bezoek aan onze toonzaal in Kuurne, op een 30 km van Ieper. Er staan er verschillende sauna’s op gesteld, de ideale manier om ideeën en inspiratie op te doen. Wenst u een sauna testen, maak een afspraak voor een bezoek aan onze belevingsruimte. U kan er in alle privacy kennismaken met een sauna.

Nuttige links

www.sauna-line.be