Sauna op maat Kortrijk

Sauna op maat

Sauna-Line maakt iedere sauna, een 1-persoonssauna, een comfortabele gezinssauna voor privé gebruik,… tot sauna’s voor professionele toepassingen. Wij produceren en leveren elke gewenste sauna op maat in Kortrijk.
De sauna’s zijn traditioneel uit hout gemaakt, met keuze uit verschillende houtsoorten, toebehoren, afwerkingen,…. Alles wordt aangepast op maat en de wensen van klant: het volume, vorm, indeling, toebehoren …

Bezoek onze toonzaal in Kuurne bij Kortrijk

Koop niet zomaar een sauna. Informeer u goed over de gebruikte materialen, houtsoorten en de talrijke mogelijkheden. Sauna is voor ons een passie en daarom kunnen wij u alles vertellen wat u moet weten over een sauna, de aankoop, de voordelen van een sauna op maat, het onderhoud. Kom daarom naar onze toonzaal in Kuurne bij Kortrijk en geniet van een heerlijke, ontspannende saunabeurt in onze testruimte.

Contacteer ons

Als u kiest voor Sauna-Line, dan kiest u voor kwaliteit, wij kunnen vrijwel alle wensen voor uw sauna op maat in Kortrijk realiseren. Contacteer ons voor de vele mogelijkheden.

Nuttige links

www.sauna-line.be